muszle makaronowe z tuńczykiem i grzybami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaronu conchiglionimuszle

    18 szt
  • cebula

    1,2 szt
  • papryka pomarańczowa

    1 szt
  • garść dorodnych grzybów

  • garść startego sera

  • tuńczyk

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

makaraon gotujemy al dente. Cebulę drobno siekamy i podsażamy na olwie. Wrzucamy pokrojoną paprykę i grzyby,mieszamy. Dodajemy tuńczyk, doprawiamy solą i pieperzem. Powstałeym nadzieniem wypełniamy muszle makraonwoe. Podajemy z parmezanem,

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sunnymood 08.01.2012 13:33
fajne ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat