Mus z malin

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bałko

    1 szt
  • cukier

    40 g
  • maliny świeże

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Maliny przetrzeć przez sito. Białko ubić, dodając pod koniec na przemian trochę cukru i przecieru malinowego, cały czas intensywnie ubijając. Podawać od razu po przygotowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Neetka90 22.09.2011 21:57
świetny przepis!
Neetka90 22.09.2011 21:57
świetny przepis!
Neetka90 13.05.2011 23:41
muszę spróbować przez lato ;D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat