Mus selerowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler korzeniowy

    30 dag
  • śmietana 36-procentowa

    40 dag
  • masło

    2,5 dag
  • mleko

    1 l
  • sól

    1 szczypta
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler obrać, umyć, ugotować w mleku, osączyć na sicie i zmiksować z masłem oraz śmietaną. Doprawić solą i pieprzem czarnym mielonym Prymat.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kriso 30.05.2011 09:43
fajny przepis
kriso 30.05.2011 09:43
fajny przepis
marcia71 11.05.2011 11:13
zapowiada sie smacznie
Adamorek 04.03.2011 17:32
ciekawe
szajba2 14.01.2011 14:55
mus selerowy smaczny i zdrowy
bami 21.11.2010 12:31
A to feler westchnął seler :P ciekawa sprawa. Niby za selerem nie przepadam, ale...
Barbara55 26.08.2010 15:52
selera jakoś nie lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat