mus jabłkowy

mus jabłkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    1 kg
  • żelfix

    2 łyżeczki
  • cukier1

    0,5 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania mus jabłkowy

Jabłka obieramy kroimy w kostkę wrzucamy na patelnie z odrobiną wody dodajemy cukier i żelfix smażymy aż uzyskamy konsystencje musu

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

adam1f 24.04.2011 00:32
pycha
jolaxa 07.02.2011 22:57
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat