Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Mus jabłkowo-gruszkowy

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sezam
2 łyżki
jabłka
4 sztuki
gruszki
2 sztuki
cukier żelujący
250 gram
esencja migdałowa
2 krople

Przepis i sposób przygotowania na: Mus jabłkowo-gruszkowy

Sezam uprażyć na patelni bez tłuszczu.Owoce obrać, pokroić na kawałki, wymieszać z cukrem, skropić olejkiem, zmiksować. Przełożyć do pucharków. Schłodzić. Przed podaniem posypać sezamem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 09.12.2010 10:14
pychotka taki mus

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak