Mule w sosie tajskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mule

    500 gram
  • trawa cytrynowa

    1 szt
  • papryczka chili

    do smaku
  • limonka

    do smaku
  • świeża kolendra

    do smaku
  • mleko kokosowe

    200 ml
  • grzyby mun

    50 gram
  • sól morska

    do smaku
  • szalotka

    50 gram
  • oliwa

    50 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szalotke smażymy wraz z papryczka chili i grzybami mun
(ugotowane).Dodajemy trawe cytrynową i mule. Krótko smażymy i podlewamy mlekiem kokosowym.Gotujemy 3 min.
Doprawiamy solą morska,limonką,kolendrą.
Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 12.06.2011 18:25
super
szajba2 30.05.2011 16:36
dobre
Barbara55 22.05.2011 15:28
mule mnie
kielcok1 03.05.2011 16:56
już mnie muli

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat