Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muffiny bezglutenowe

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło orzechowe 1/2 szklanki
banan 2 sztuki
jajko 2 sztuki
ocet jabłkowy 1 łyżeczka
Soda oczyszczona Prymat 1/2 łyżeczki
miód 1 łyżka
czekolada mleczna w kostkach

Porada

Pyszne z bitą śmietaną ;)

Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny bezglutenowe

Ilość na 10 sztuk.
Masło miksujemy ze wszystkimi składnikami prócz czekolady.
Nakładamy do foremek ciasto do połowy, układamy kostkę czekolady i zalewamy ciasto żeby ją przykryć.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.03.2016 10:34
fajne muffiny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak