Muffiny bezglutenowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło orzechowe

    1/2 szklanki
  • banan

    2 sztuki
  • jajko

    2 sztuki
  • ocet jabłkowy

    1 łyżeczka
  • Soda oczyszczona Prymat

    1/2 łyżeczki
  • miód

    1 łyżka
  • czekolada mleczna

    w kostkach
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ilość na 10 sztuk.
Masło miksujemy ze wszystkimi składnikami prócz czekolady.
Nakładamy do foremek ciasto do połowy, układamy kostkę czekolady i zalewamy ciasto żeby ją przykryć.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15 minut.
Madzai
Pyszne z bitą śmietaną ;)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 09.03.2016 10:34
fajne muffiny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat