Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki z rabarbarem i borówkami
Kroki postępowania
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec do suchego patyczka ( około 25 minut.).
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
mąka | 0,5 szkl ( kokosowa) |
jajko | 4 szt |
cukier | 15 dag |
mleko | 200 ml |
mleko kokosowe | 100 ml |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
borówka amerykańska | 1 szklanka |
rabarbar | 2 łodygi |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: