Mortadela smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mortadela

    4 plasterki
  • jajko

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mortadelę można podać na kolację , lub obiad przepis jest bardzo prosty, mortadelę zawsze kupuję w grubych plastrach , maczam w jajku i bułce tartej . Smażymy na rozgrzanej patelni

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ElizaT 18.01.2011 01:01
prosta i taka tradycyjna a smaczna jest
Beata73 14.09.2010 17:07
świetny przepis na szybkie danie!
banditka 26.08.2010 16:03
nie jadlam wieki trzeba znowu usmazyc :)
RenataZ-et 26.08.2010 11:52
Od czasu do czasu też robię, byleby nie zbyt często ;)
marzencia2007 26.08.2010 09:21
kiedys nie mogłam na nia patrzec ale dzisiaj smakuje mi :)
plocia 25.08.2010 22:26
czasem robię tak gdy nie mam obiadu i z chlebkiem zjadam
lucyna15 23.08.2010 08:27
takk super wyglada !
Monika193 23.08.2010 07:38
mniam
Malinka 21.08.2010 19:23
Często jadałam u mojej teściowej:)
Margo1 18.08.2010 09:34
Ja często robię ze względu na dziecko, mógłby jeśc codziennie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat