Składniki:
morszczuk - filet | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka czerwona | 2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
mąka | do smaku |
wywar warzywny | 150 ml |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | do smaku |
olej słonecznikowy | 100 ml |
morszczuk - filet | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka czerwona | 2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
mąka | do smaku |
wywar warzywny | 150 ml |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | do smaku |
olej słonecznikowy | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: