moje domowe musli

moje domowe musli

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • płatki owsiane

    1 łyżka
  • mleko skondensowane słodzone

    1 łyżka
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • utarte migdały

    1 łyżka
  • jabłko

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania moje domowe musli

mieszam sok cytrynowy i mleko na gładki krem. Dodaję platki moczone przez 12 godzin w 3 łyżkach wody i mieszam starannie. dodaję starte na tarce jabłko. Gotową mieszankę posypuję migdałami i natychmiast podaję.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

sznycel 22.08.2012 18:32
Można dodac 2 łyżki soku pomarańczowego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat