Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moje domowe musli

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płatki owsiane 1 łyżka
mleko skondensowane słodzone 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżka
utarte migdały 1 łyżka
jabłko

Przepis i sposób przygotowania na: moje domowe musli

mieszam sok cytrynowy i mleko na gładki krem. Dodaję platki moczone przez 12 godzin w 3 łyżkach wody i mieszam starannie. dodaję starte na tarce jabłko. Gotową mieszankę posypuję migdałami i natychmiast podaję.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 22.08.2012 18:32
Można dodac 2 łyżki soku pomarańczowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak