moje domowe musli

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • płatki owsiane

    1 łyżka
  • mleko skondensowane słodzone

    1 łyżka
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • utarte migdały

    1 łyżka
  • jabłko

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mieszam sok cytrynowy i mleko na gładki krem. Dodaję platki moczone przez 12 godzin w 3 łyżkach wody i mieszam starannie. dodaję starte na tarce jabłko. Gotową mieszankę posypuję migdałami i natychmiast podaję.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sznycel 22.08.2012 18:32
Można dodac 2 łyżki soku pomarańczowego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat