Mleczne schabowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kotlety schabowe

  • mleko

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • Kucharek przyprawa do potraw

  • Kurczak panier do drobiu Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kotlety rozbić przez folię. Posypać kucharkiem i odstawić na 15min. Maczać w mleku i panierować w bułce tartej ( wymieszanej z odrobiną panierki do drobiu ). Smażyć na głębokim oleju. W smaku delikatniejsze od zwykłych schabowych z jajkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Izabela/bella81 12.08.2011 10:51
wypróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat