Mizeria ze śmietanką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki świeże

    1 kg
  • śmietana

    20 dkg
  • koperek

    3 dkg
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Koperek umyć i posiekać, umyte ogórki obrać i pokroić w cienkie plastry. Ułożyć na talerzykach, posolić, polać śmietaną i posypać koperkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adam/ZUB3R 15.11.2013 21:08
smaczna mizeria
Anna152 16.07.2012 21:24
super
Jodaj 22.01.2012 08:43
mizeria tylko ze śmietanką :) taka najlepsza :)
gosia561 04.09.2011 14:18
mniam
Katarzyna/kate1980 20.05.2011 17:45
super
tomek18 29.04.2011 20:09
super
KasiaK90 17.04.2011 22:35
też lubię
Olaa 10.04.2011 21:18
lubię
rzenia15 08.04.2011 20:14
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat