Mizeria ze śmietanką

Mizeria ze śmietanką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki świeże

    1 kg
  • śmietana

    20 dkg
  • koperek

    3 dkg
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Koperek umyć i posiekać, umyte ogórki obrać i pokroić w cienkie plastry. Ułożyć na talerzykach, posolić, polać śmietaną i posypać koperkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Adam/ZUB3R

15.11.2013 21:08
smaczna mizeria

Anna152

16.07.2012 21:24
super

Jodaj

22.01.2012 08:43
mizeria tylko ze śmietanką :) taka najlepsza :)

gosia561

04.09.2011 14:18
mniam

Katarzyna/kate1980

20.05.2011 17:45
super

tomek18

29.04.2011 20:09
super

KasiaK90

17.04.2011 22:35
też lubię

Olaa

10.04.2011 21:18
lubię

rzenia15

08.04.2011 20:14
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat