Mizeria

Mizeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    1 szt
  • ogórki

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obrac ze skórki, pokroic na cieniutkie plasterki dodac śmietane szczypte soli i pieprzu, wymieszac i gotowe - swietne do mięs pieczonych i na grila

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

szajba2

24.05.2011 19:28
lubię mizerię do ziemniaków i schabowego

Barbara55

04.05.2011 15:51
dobra do ziemniaków

kielcok1

20.04.2011 19:50
może kogoś zaskoczę ale też taką robię

rakow2

24.01.2011 15:53
mizernie

IlonaAlbertos

24.04.2010 22:53
Do mizerii polecam sok z cytryny lub odrobinę octu.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat