Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miszmasz sałatkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 200 gram
fasolka szparagowa 100 gram
koperek
szczypiorek
łosoś wędzony plastry 50 gram
jajko 2 sztuki
majonez 1 łyżka
orzechy nerkowca 50 gram
sezam czarny

Przepis i sposób przygotowania na: Miszmasz sałatkowy

Jajka gotuję i kroję w kostkę.

Pierś kroję w kostkę i podsmażam.

Fasolkę gotuję w osolonej wodzie, do dużej miski przekładam wszystkie składniki, mieszam, dodaję majonez, doprawiam, posypać orzechami i sezamem.

SMACZNEGO !!!!!!!!!!!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KORAL 11.08.2016 22:54
wygląda apetycznie
Iwusia 11.08.2016 22:52
smaczny ten miszmasz
Ania321 11.08.2016 19:43
wygląda bardzo apetycznie :)
2milutka 11.08.2016 18:15
Całkiem pysznie
Beatris 11.08.2016 17:41
Smakowita sałatka :)
bietka 11.08.2016 17:28
bardzo smaczny : )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak