Miodowe kakao z cynamonem

Miodowe kakao z cynamonem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko 3,2%

    300 mililitr
  • kakao gorzkie

    1 łyżka
  • cynamon Prymat

    1/2 łyżeczka
  • miód

    1/2 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko podgrzać z miodem i cynamonem. Dodać kakao i chwilę podgrzewać cały czas mieszając do rozpuszczenia i połączenia się składników. Przelać do kubka i podawać gorące.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Aleksandra/Olcia 28.06.2013 12:41
o extra pomysl
Marta1986 28.06.2013 11:28
uwielbiam kakao
Konczi 28.06.2013 10:47
fajny pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat