Mintaj w ziołach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mintaj

    2 sztuki
  • zioła prowansalkie Prymat

  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mintaja kroimy,posypujemy ziołami odrobiną soli i pieprzu do smaku. Rozgrzewamy patelnie z oliwą i wrzucamy rybkę smazymy i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat