Miks sałat z boczniakami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata

    1 opakowanie
  • ser feta

    10 dag
  • boczniaki

    100 gram
  • oliwa

  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby oczyszczamy, solimy i obsmażamy z obu stron na złoty kolor. Studzimy. Fete kroimy w kostkę, do sałaty dodajemy ser, grzyby polewamy oliwą z oliwek. Podawać z grzankami .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat