Mieszanka z jeżyn

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • lody waniliowe

    2 łyżki
  • jeżyny

    50 g
  • sok cytrynowy

    10 ml
  • syrop z jeżyn

    30 ml
  • mleko do uzupełnienia

  • dekoracja

  • wiórka czekolady

  • bita śmietana

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Lody umieszczamy ww szklance , jeżyny , syrop i sok miksujemy w blenderze , następnie przelewamy do szklanki uzupełniamy mlekiem , a dekoracja to wiórki i bita śmietana.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 14.02.2012 13:48
dobry
pigila 08.12.2011 06:54
super
ElizaT 17.04.2011 23:23
jest ok
Małgorzata113 06.04.2011 07:39
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat