MIĘSO MIELONE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    0,5 kg
  • cebula

  • bułka czerstwa

    1
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • Kucharek przyprawa do potraw

  • pieprz

  • jajko

    1
  • margaryna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Moczymy czerstwą bułkę w wodzie gdy sie rozmoczy dodajemy do mięsa mielonego dodajemy także jajko,cebulę pokrojoną w kostkę i doprawiamy do smaku.Robimy klopsiki i obtaczamy je w bułce tartej.Smażymy na margarynie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Teresa19 27.08.2011 13:11
lubię
Krystyna32 28.07.2011 08:11
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat