Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięso gotowane na wodzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1 kg
woda 1,2 l
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
cebula 1 szt
pieprz do smaku
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: mięso gotowane na wodzie

Mięso umyć i pokroić w plastry dać na patelnię zalac je wodą i gotować do miękkości mięsa. Następnie na początku gotowania dać pokrojona w kostęczkę cebule oraz czosnek. Gotować do wygotowania sie wody i miękkości mięsa. Pod koniec gotowania dodać przyprawy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 09.05.2013 08:37
lubię takie mięsko :-)
kasiek 05.12.2012 13:23
szybko, smacznie
jasiek 15.08.2012 19:24
zdrowe mięso
miki47 26.07.2012 15:17
zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak