Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięso baranie w ziemniaczanej panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso baranie 4 porcje
ziemniaki 3 sztuki
żółtko jajek
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: mięso baranie w ziemniaczanej panierce

obieram ziemniaki i ścieram je na tarce, dodaję żółtko, tymianek i wszystko razem mieszam. Poporcjowane na cztery części mięso baranie obtaczam w ziemniaczanej panierce i smażę na rozgrzanej oliwie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 11.08.2012 15:51
a ja sobie doprawię i przepis mi się podoba
SmacznaPyza 07.08.2012 20:07
baranina z której części tuszy? i żadnych przypraw do tak "pachnącego" mięsa?
sznycel 07.08.2012 18:45
wystarczy dodać ziemniaki i surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak