mięsny beszamel

mięsny beszamel

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    1 łyżka
  • masło

    1 łyżka
  • mleko

    ½ szklanki
  • Zmielone mięso gotowane

    1 szklanka
  • ser żółty

    15 dag
  • tłuszcz

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania mięsny beszamel

Zagotować w garnuszku podane składniki, dodać zmielone mięso, wymieszać i odstawić z ognia.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat