Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 1 szt |
mleko | 250 ml |
woda | 200 ml |
sól | do smaku |
piperz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
koperek | 0,5 pęczek |
fasolka szparagowa | 15 dag |
tłuszcz do smażenia | |
kajzerka | 1 czerstwa |
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 1 szt |
mleko | 250 ml |
woda | 200 ml |
sól | do smaku |
piperz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
koperek | 0,5 pęczek |
fasolka szparagowa | 15 dag |
tłuszcz do smażenia | |
kajzerka | 1 czerstwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: