melon nadziewany sałatką z jagód

melon nadziewany sałatką z jagód

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • melony

    2 sztuki
  • cukier

    8 dkg
  • sok z cytryny

    1 łyzka
  • jagody

    3/4 kg
  • sok winogronowy

    1/2 szklanki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania melon nadziewany sałatką z jagód

melony przekrawam na pół, usuwam nasiona i napełniam je sałatką owocową( cukier rozpuszczam w soku, zagotowuję, dodaję sok z cytryny. Jagody polewam przygotowanym syropem i mieszam.)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

andżelika1 20.08.2012 13:43
pycha
sznycel 18.08.2012 21:50
sałatka ładnie się prezentuje na stole

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat