melon nadziewany sałatką z jagód

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • melony

    2 sztuki
  • cukier

    8 dkg
  • sok z cytryny

    1 łyzka
  • jagody

    3/4 kg
  • sok winogronowy

    1/2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

melony przekrawam na pół, usuwam nasiona i napełniam je sałatką owocową( cukier rozpuszczam w soku, zagotowuję, dodaję sok z cytryny. Jagody polewam przygotowanym syropem i mieszam.)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 20.08.2012 13:43
pycha
sznycel 18.08.2012 21:50
sałatka ładnie się prezentuje na stole

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat