matjasy z pomidorami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety śledziowe

    3 sztuki
  • pomidory

    2 sztuki
  • cebula biała

    1 sztuka
  • majonez

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jeśli matjasy są zbyt słone należy je namoczyć. Następnie kroimy je w niezbyt dużą kostkę,cebulę siekamy i dodajemy do śledzi. Pomidory również drobno kroimy i łączymy z pozostałymi składnikami,dodajemy majonez i wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy na minimum 30 minut do lodówki.

Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krzysztof15 02.10.2012 19:01
ciekawe
1j1o1l1a1 21.06.2012 22:34
nie robiłam i nie jadłam, najwyżej z ogórkiem i to konserwowym, a może to byc smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat