Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

matias w grzybach i rodzynkach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

matiasy 4 filety
cebula 2 sztuki
grzyby suszone 40 gram
rodzynki 1 garść
chleb 2 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: matias w grzybach i rodzynkach

Namoczyć matias na ok pół godziny. grzyby namoczyć, gotować przez 10 minut i odsączyć. Pokroić w paski cebule, zeszklić i dusić ją przez chwilę, dodać pieprz i rodzynki pokrojone wzdłuż na pół.

Matias kładziemy na kromce chleba a grzyby z bakaliami kładziemy na wierzchu.

Rodzynki dodadzą słodkiego posmaku :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 06.03.2013 10:52
ciekawe połączenie :)
aneta2208 06.03.2013 10:33
smaczny i łatwy przepis :)
gosia56 06.03.2013 10:20
lubię sledzie ale tak jeszcze nie jadłam aninie robiłam.
miki47 06.03.2013 10:20
bardzo ciekawy przepis, super połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak