masło rzodkiewkowe

masło rzodkiewkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewki

    1/2 pęczka
  • szczypiorek usiekany

    3 łyżki
  • masło

    10 dkg
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce z małymi otworami,mieszamy z dwoma łyżkami szczypiorku i miękkim masłem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Bułkę smarujemy masłem rzodkiewkowym i posypujemy resztą szczypiorku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Mariusz10

06.04.2011 22:43
lubię masła smakowe

ronald88

06.04.2011 14:09
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat