Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło pietruszkowe.

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 gram
pietruszka zielona 1 pęczek
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Masło pietruszkowe.

Pietruszkę myjemy ,odrywamy listki i wkładamy do blendera ,dodajemy masło i traktujemy blenderem na koniec dodajemy musztardę i łączymy.Bierzemy kawałek folii spożywczej nakładamy masło i zawijamy robimy takiego cukierka i wkładamy do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 12.01.2014 19:08
super! pyszne jest takie masełko
Marlenka.S 10.01.2014 17:01
fajny pomysł, zawsze to coś innego
Patriszja
Patriszja 10.01.2014 11:36
apetycznie wygląda ;)
Barbara777 10.01.2014 10:56
lubię takie masło
Sylwia26 10.01.2014 10:37
ale pyszności :)
Barbara13 10.01.2014 10:11
fajne masełko
Monia 10.01.2014 10:09
No proszę, jak łatwo można uzyskać masło pietruszkowe ;)
dodi 10.01.2014 10:05
ciekawy pomysł
aniagdz 10.01.2014 09:57
nigdy takiego nie robiłam:)
Konczi 10.01.2014 09:29
wygląda fajnie
Jusiaa 10.01.2014 09:25
Ciekawe, takim masełkiem jeszcze kromek nie smarowałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak