Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe na chleb z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 0,5 kostki
ząbki czosnku 3 sztuki
koperek 1 łyżka
bazylia 1 łyżeczka
oregano 1 łyżeczka
sól 1 łyżeczka
Pieprz ziołowy mielony Prymat 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe na chleb z grilla

Masło rozetrzeć z przyprawami. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i koperek. Dobrze wymieszać. '
Cienko smarować kawałki chleba masłem i opiekać na grillu około 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Christopher 20.08.2014 17:24
Na każdym grillu musi być taki chlebek.
Katarzyna59 20.08.2014 16:50
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak