masa z sera tylżyckiego lub ementalskiego

masa z sera tylżyckiego lub ementalskiego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtka

    2 sztuki
  • masło

    20 dag
  • musztarda

    3 dag
  • twaróg

    20 gad
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ser utrzeć na małym dziurkami do sera dodać ugotować przetarty żółtka dodać masło i musztardę do smaku wszytko utrzeć na jednolitą masę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat