masa z sera twarogowego z piklingiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    10 dag
  • jajka

    2 sztuki
  • sól

    1 szczypta
  • twaróg

    15 dag
  • pikling

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

piklinga obrać ze skórki i ości mlecz obrać z błony przepuścić przez maszynkę razem z serem i jajkami ugotowanymi na twardo do składników dodać śmietanę osolić i utrzeć na masę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat