marynowane płaty śledziowe z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marynowane płaty śledziowe

    2-3 szt
  • cebula

  • ogórki

    3-4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marynowane płaty pociąć na plasterki, cebulę i ogórka na drobną kostkę, płaty ułożyć na półmisku, polać trochę olejem, obsypać dookoła cebulą i ogórkiem, można trochę popieprzyć.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Magdalena80 06.09.2011 23:33
pyszności
daria899 19.04.2011 21:03
super wygląd
Mati13 14.04.2011 16:00
prosto, a efektownie
Teresa19 13.04.2011 07:51
Fajne.
Wafelek2601 18.03.2011 08:11
smaczne
MAR3STA 12.03.2011 22:35
pycha;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat