Składniki:
ocet | 3 łyżki |
olej | 3/8 litra |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól | |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bazylia | 1 gałązka |
mąka | 3 łyżki |
bagietka | 1 szt |
bakłażan |
ocet | 3 łyżki |
olej | 3/8 litra |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól | |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bazylia | 1 gałązka |
mąka | 3 łyżki |
bagietka | 1 szt |
bakłażan |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: