marynata salachecka - płynna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    4 łyzki
  • sól

    1 łyzka
  • miód prawdziwy

    2 łyżki
  • Musztarda sarepska Prymat

    2 łyzki
  • papryka mielona

    1 łyżka
  • chili

    1/2 łyżeczki
  • Czosnek suszony Prymat

    1/2 łyzki
  • Kwas cytrynowy Prymat

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki przełożyć do wysokiej miski i dobrze wymieszać. Włożyć do niej mięso i marynować całą noc.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beata73 19.07.2013 08:21
ma świetny aromat
mamusia1 28.08.2012 10:04
robiłam ostatnio w niej kurczaka i był wspaniały!
mamusia1 28.08.2012 10:04
robiłam ostatnio w niej kurczaka i był wspaniały!
mamusia1 24.11.2010 14:28
super!
MAR3STA 19.11.2010 16:38
świetna!
iwa643 16.11.2010 07:08
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat