Marynata do ryb

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    3 ząbki
  • sok z cytryny

    3 łyżki
  • spirytus

    1 łyzka
  • imbir

    1 łyżeczka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • oliwa

    3 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać, dodać zmiażdżony czosnek. W tak przygotowanej marynacie zanurzać ryby i pozostawić w chłodnym miejscu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mela25 27.12.2013 20:45
fajny przepis
smakoszek 14.06.2012 20:10
świetna
Motorek 14.05.2012 10:21
pycha
Kopiko1983 04.10.2011 06:48
Będę testować ten przepis!
Monika193 23.12.2010 10:32
taki przepis mi się przyda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat