Marchew zapiekana ze śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchwie

    4
  • cukier

    3 łyżki
  • śmietana

    1/2 szklanki
  • masło

    2 łyżki
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchew pokroić na kawałki, dodać cukier oraz sól i smażyć aż do pojawienia się rumianej skórki. Następnie dodać śmietanę i zapiec w piekarniku. Gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 16.11.2011 10:47
pycha
gosia561 05.11.2011 01:09
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat