Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mandarynki w kolorowej czekoladzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mandarynki 20 sztuk
biała czekolada 1 tabliczka
gorzka czekolada 1 tabliczka

Przepis i sposób przygotowania na: Mandarynki w kolorowej czekoladzie

Czekolady rozpuszczamy w kompieli wodnej, białą osobno gorzka osobno. Mandarynki dzielimy każdą cząstke osobno . Mandarynki nabijamy na wykałaczki . Zanurzamy do polowy w bialej do połowy w ciemnej czekoladzie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak