Przepis i sposób przygotowania na: Malinki pod bezową pierzynką
Kroki postępowania
W ten sposób upiec dwa placki.
masło lub margaryna |
15 dag
|
żółtko jajek |
6 sztuk
|
cukier puder |
10 dag
|
mąka tortowa |
20 dag
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
białko |
6 sztuk
|
cukier kryształ |
25 dag
|
śmietana 30% |
800 ml
|
cukier puder |
4 łyżki
|
śmietan fix |
5 sztuk
|
galaretka malinowa |
3 750 ml
|
maliny mrożone |
60 dag
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: