Makrela wędzona z puszki z majonezem i warzywami

Makrela wędzona z puszki z majonezem i warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2 łyżki
  • ryż brązowy

    1 woreczek
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
  • groszek konserwowy

    1 puszka
  • fasola

    1 puszka
  • makrela wędzona

    2 sztuki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Makrela wędzona z puszki z majonezem i warzywami

Puszki kukurydzy, fasoli i groszku otwieramy i wylewamy zalewę. Ryż gotujemy na miękko. Puszkę z rybą otwieramy, wylewamy olej i dodajemy do warzyw rozdrobnioną widelcem na mniejsze kawałki. Składniki mieszamy z majonezem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dorota59 08.01.2013 13:55
coś dla mnie
adelajda 22.08.2012 19:05
smaczna !
elficzna 12.08.2012 19:26
bardzo fajna sałatka - w moim guście :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat