Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makrela wędzona z puszki z majonezem i warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
ryż brązowy 1 woreczek
kukurydza w puszce 1 puszka
groszek konserwowy 1 puszka
fasola 1 puszka
makrela wędzona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Makrela wędzona z puszki z majonezem i warzywami

Puszki kukurydzy, fasoli i groszku otwieramy i wylewamy zalewę. Ryż gotujemy na miękko. Puszkę z rybą otwieramy, wylewamy olej i dodajemy do warzyw rozdrobnioną widelcem na mniejsze kawałki. Składniki mieszamy z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 08.01.2013 13:55
coś dla mnie
adelajda 22.08.2012 19:05
smaczna !
elficzna 12.08.2012 19:26
bardzo fajna sałatka - w moim guście :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak