Przepis i sposób przygotowania na: Makowiec japoński
Kroki postępowania
SMACZNEGO !!!!!
masa makowa |
90 dkg
|
masło |
20 dkg
|
jajko |
8 sztuk
|
jabłka |
4 sztuki
|
cukier trzcinowy |
1/2 szklanki
|
kasza manna |
8 łyżek
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
rodzynki |
5 dkg
|
skórka pomarańczowa kandyzowana |
5 dkg
|
aromat migdałowy |
5 kropli
|
biała czekolada |
10 dkg
|
śmietana 30% |
80 mililitrów
|
skórka pomarańczowa kandyzowana |
3 łyżki
|
rodzynki |
3 łyżki
|
płatki migdałowe |
3 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: