Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z twarogiem i skwarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderki 500 g
ser biały 250 g
boczek surowy 150 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z twarogiem i skwarkami

W dużym rondlu wstawiamy wodę na makaron, solimy. Boczek myjemy i osuszamy dokładnie, kroimy w drobną kostkę.Smażymy na złoto na patelni, solimy do smaku. Ser rozdrabniamy widelcem. Makaron gotujemy al dente, odcedzamy, wykładamy na talerze, posypujemy serem i skwarkami. Gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 18.02.2017 11:56
Dobry pomysł,ale ze skwarkami nie robiłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak