Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z pieczarkami i natką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 25 dag
pieczarki 15 dag
sól i pieprz do smaku
cebula 1 sztuka
masło 3 łyżki
jogurt grecki 2 łyżki
natka pietruszki 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z pieczarkami i natką

Kroki postępowania

1
Pieczarki oczyścić i pokroić w kostkę. Pieczarki wraz z cebulką usmażyć na maśle.
Krok 1 - Makaron z pieczarkami i natką foto
2
Makron ugotować według przepisu na opakowaniu. Dodać makron i wymieszać.
Krok 2 - Makaron z pieczarkami i natką foto
3
Dodać posiekaną natkę.
Krok 3 - Makaron z pieczarkami i natką foto
4
Na koniec dołożyć jogurt , doprawić i wymieszać całość.

Krok 4 - Makaron z pieczarkami i natką foto
5
Przełożyć na talerze, podawać na ciepło.
Krok 5 - Makaron z pieczarkami i natką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bertpvd 11.05.2015 13:53
pyszny przepis
jasiek 11.05.2015 12:56
bardzo smakowity
Piter 31 11.05.2015 10:31
Fajny pomysl.
Gracer 11.05.2015 10:25
to jest pyszne
inka2012 11.05.2015 10:22
smakowicie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak