makaron z białym serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron świderki

    1 opakowanie
  • sól do smaku

    do smaku
  • ser biały

    1 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy. Boczek kroimy i podsmażamy. Do ugotowanego makaronu dodajemy ser biały pokruszony oraz boczek. Najlepiej smakuje z mlekiem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Marzena34 20.11.2011 10:02
proste i smaczne
ronald88 19.11.2011 10:53
polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat