Przepis i sposób przygotowania na: Makaron ricciarelle w sosie serowym
Gorący makaron wymieszałem ze sosem. Wyłożyłem na talerz, posypałem świeżo startym parmezanem, szynką i posiekaną natką pietruszki.
makaron | 150-180 g |
ser ricotta | 4 łyżki |
ser żółty gouda tarty | 40 g |
śmietana 12% | 6 łyżek |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
szynka parmeńska | 2 plastry |
natka pietruszki | |
parmezan starty | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: