Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron kokardki z serem i jabłkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron kokardki 4 szkl
ser biały 250 g
jabłko 1 duze
cukier 1 łyżka
sól do gotowania makaronu

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron kokardki z serem i jabłkiem

Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić.
Ser przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem, dodać cukier (lub miód, stewię),wymieszać.
Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do sera, wymieszać.
Makaron podawać z serem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak