Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 4 dzwonka
szpinak mrożony 25 dkg
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś ze szpinakiem

Rozmrożony szpinak udusić, doprawić kucharkiem, pieprzem i czosnkiem. Rybę natrzeć sokiem z cytryny, kucharkiem i pieprzem. Rybę przełożyć do naczynia żaroodpornego i przełożyć do piekarnika nagrzanego do 220 stopni. Upiec. Podawać ze szpinakiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 31.12.2013 10:11
pyszny obiad
Dorian 23.09.2013 00:16
super rybka
Iwusia 28.08.2013 23:17
bardzo fajne
IZABELA29 07.08.2013 11:44
muszę kiedyś zrobić .
ben-ka 07.08.2013 11:42
może być bardzo smaczne.
Ada-Gaba 07.05.2013 11:18
genialne połączenie
pajbek 01.05.2013 05:07
Pomysł świetny :-)
barbara11561 16.04.2013 18:51
świetna rybka
mela25 25.01.2013 15:37
To musi być pyszne
kate.500 23.01.2013 15:22
pycha
Dorota59 04.10.2012 05:10
smaczne
IKrakowianka 01.10.2012 16:50
świetne połączenie
Motorek 11.09.2012 09:12
smaczna rybka
Seba 06.09.2012 08:28
bardzo lubię łososia
RenataZ-et 04.09.2012 19:50
Pycha!
Wacław 02.09.2012 14:51
smaczna rybka !
berys18 16.08.2012 14:50
super pomysł na łososia
Anna138 14.08.2012 18:34
fajne
romanrafal
romanrafal 14.08.2012 15:06
bardzo dobre
Grazyna0211 13.08.2012 10:58
smaczne i zdrowe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak