Łosoś z parowaru

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś

    1 kawałek
  • sól

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Łosoś z parowaru foto
Łososia myjemy i oczyszczamy ze skóry , osuszamy .
Krok 2 - Łosoś z parowaru foto
Prószymy przyprawą do ryb i odstawiamy do lodówki , po wyjęciu skrapiamy sokiem wyciśniętym z cytryny i lekko solimy
Krok 3 - Łosoś z parowaru foto
Można także położyć małe kawałki masła . Rybkę wkładamy do parowaru i gotujemy około 15 minut . Wyciągamy i podajemy z ulubionymi dodatkami .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
romanrafal 05.02.2014 16:00
pyszna zdrowa rybka
RenataZ-et 21.01.2014 20:23
super jest taka rybka
cooleczka 04.10.2012 18:06
smacznie i zdrowo
Seba 09.07.2012 08:59
pycha
Wafelek2601 05.07.2012 08:43
smaczny i zdrowy
caffee_tea 03.07.2012 13:03
super przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat