Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś wędzony z serkiem i koperkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 1 opakowanie
serek śmietankowy 1 opakowanie
koper świeży 3 łyżki
sól i pieprz
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś wędzony z serkiem i koperkiem

Serek śmietankowy mieszamy z posiekanym świeżym koperkiem. Dodajemy czosnek granulowany, sól i pieprz.

W celu uzyskania prezentacji przedstawionej na zdjęciu należy wyłożyć mała szklankę folią spożywczą, następnie plastrami łososia i umieścić w takiej kieszonce serek z przyprawami. Następnie usuwamy zawartość kieliszka z folią i przekładamy na talerz. Ozdabiamy gałązką koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Internetowa Kuchnia 18.04.2017 18:42
ooo pychotka, uwielbiam lososia
Róża1 18.04.2017 17:47
przepyszna przystawka !!!!!!!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak