Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na szpinaku w cieście francuskim
Kroki postępowania
Rybę kroimy na cztery w miarę równe części.
Na każdym z kwadratów z ciasta francuskiego kładziemy porcję szpinaku i kawałek łososia.
filet z łososia | 300 g |
ciasto francuskie | 270 g |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 2 łyżeczki |
szpinak świeży | 150 g |
olej | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
jajko | 1 sztuka |
jogurt naturalny | 150 gęsty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: