Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filet z łososia
300 g -
ciasto francuskie
270 g -
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
2 łyżeczki -
szpinak świeży
150 g -
olej
2 łyżki -
czosnek
1 ząbek -
sól
-
pieprz
-
Gałka muszkatołowa cała Prymat
-
jajko
1 sztuka -
jogurt naturalny
150 gęsty
Przepis i sposób przygotowania Łosoś na szpinaku w cieście francuskim
Kroki postępowania


Rybę kroimy na cztery w miarę równe części.
Na każdym z kwadratów z ciasta francuskiego kładziemy porcję szpinaku i kawałek łososia.


Komentarze (3)